Del

VÆLG MELLEM 3 ÅRSTIDER

Tag med på nogle fantastiske ekspeditionskrydstogter med Hurtigruten. Ekspedtionensrejsen tager sit udgangspunkt i Bergen, hvor der lægges fra med Hurtigruten, der sejler op langs Norges unikke og helt igennem smukke vestkyst, op over Polarcirklen, helt op til Nordkap. På disse ture sejler vi om natten og tager på oplevelse  med det dedikeret ekspedtionsteam om dagen.

Vi kommer til skjulte perler og berømte seværdigheder og oplever det allerbedste af Norges kyst.  Vi tager på opdagelse i Lofoten, Vesterålen og Nordkap, du kan tage med på spændende aktiviteter, besøge farverige byer og oplev fjerntliggende landsbyer. Hver dag er der inkluderet en udflugt. 

Ekspeditionsrejser

Hurtigruten er ekspert i krydstogter til nogle af verdens fjerneste og mest uberørte farvande. På alle ekspeditionsrejser er naturen vigtigst. Vejr- og sneforhold kan ændre den endelige rute. Sikkerhed og ultimative oplevelser for de rejsende er Hurtigrutens højeste prioriteter. Rejseplanerne evalueres konstant for at tilpasse dem efter uventede naturelementer eller spændende muligheder for at se vilde dyr. Derfor kaldes rejserne ekspeditioner.
Velkommen om bord til en rejse for livet… på første parket!  

Hver årstid med sin helt egen charme!

Er du til den eksotiske hvide vintertid,  den akrtiske vinger med nordlys, eller det spirende forår, det smukke efterår, eller den varme sommertid, så vil vi påstå, at uanset hvornår på året du vælger at sejle, er du sikret en fantastisk oplevelse. Hver årstid har sin helt egen charme..

Ekspeditionsrejse til arktisk vinter og nordlys - 34 rejser 11.01.21-27.02.22
På denne rejse kan du opleve det arktiske landskab fylde med imponerende fjelde, charmerende kystbyer og ikke mindst opleve det spektakulære nordlys. 

Ekspeditionsrejse til den hvide vinter - 15 rejser 07.03.21-27.03.22
Denne forårs-ekspedition er fuld af kontraster, med gebyndende forår i syd, til dramatiske fjeltoppe med sne og ankommer til dejlighede Honningsvåg og legendariske Nordkapp.

Ekspeditionsrejse til norske fjorde og midnatssol - 27 rejser 01.05.21-21.09.21
Sommerekspeditionen viser sig på fortryllende vis med adgang til fjordene. Vi oplever midnatssolens endeløse dagslys, vi tager på opdagelse i Vestålens, Lofotens og Nordkaps fantastiske landskaber.