Del

Maden ombord

En kulinarisk oplevelse

Maden på en ferie betyder rigtig meget for den samlede oplevelse. Havila Kystruten er gået det ekstra for at du kan få en kulinarisk oplevelse, alt i mens du nyder de storslående fjelde og dybe fjorde.
Smagen er Norge krydret med et internationalt twist er et tema som går igen til de fleste måltider - her vil være noget for en hver smag.
Lækre lokale norske råvarer sejles ellers lastes ombord næsten hver dag, og menuen skifter alt efter hvilken sæson og område du sejler i.
Der veksles mellem 4 forskellige maduniverser som afspejler det område der sejles i - Smagen af fjorde, smagen af Polarlandet, smagen af Arktis og smagen af Ø-riget.

Buffet eller a la Carte?

Ombord på Havila Kystruten finder du ikke en buffet med masser af mennesker som står i kø. I stedet er der personlig service og servering til hvert måltid. I Havrand restaurant sammensætter du selv dit måltid ud fra dagens menukort, og kan altid bestille mere løbende. På den måde undgås der madspild og du får netop det du kan spise. Til frokost anbefales 2-3 småretter og til middag vælger du om vil have 1, -2, eller 3-retters middag, ønsker du 4 retter er der tillæg. På menuen vil der være et stort udvalg af varme og kolde retter samt friske grøntsager.

Hvornår kan jeg spise?

Der er 3 faste spisetider for morgenmad, frokost og middag.
 
Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 11.30-14.30
Middag: 18.00-21.00

Skulle du gå hen og blive sulten uden for de faste spisetider, så er der altid mulighed for at få stillet den lille sult. I caféen Havly, som er åben 08-00-22.00, kan du få serveret lette anretninger, bagværk og smørrebrød. Det er også mulighed for at købe kaffe/te og kolde drikkevare. 

Drikkepakker

Der kan være penge at spare hvis du tilkøber en drikkepakke hjemmefra. Husk at bestille den sammen med din rejse. 

Drikkepakke alkoholfri:

Hyg dig lidt ekstra med tilkøb af en alkoholfri drikkepakke hvor du vælger mellem 30, 40 eller 50 enheder. (1 enhed=en drik) Du får adgang til et rigt udvalg af alkoholfire drikkevare som kildevand, sodavand, koldpresset juice, premium kaffe som fx Café Latte, Capuccuno og Espresso, alkoholfrie cocktails alkoholfri vin og øl. Enhederne kan benyttes alle steder hvor der er udskænkning om bord.

  • Lille pakke, 30 enheder: kr. 1.500,-
  • Medium pakke, 40 enheder: kr. 1.870,-
  • Stor pakke, 50 enheder: kr. 2.250,-

Drikkepakke inkl. alkohol:

Tilkøb af drikkepakke hvor du vælger mellem 50, 70 eller 100 enheder. (1 enhed=en drik). Med denne drikkepakke får du adgang til et stort udvalg af øl, både fra fad og på flaske. Et lige så stort udvalg af udsøgte vine; rødvin, hvidvin, mousserende og dessertvine serveret i glas.  En række dejlige cocktails samt drinks med alkohol. Enhederne kan benyttes alle steder hvor der er udskænkning om bord.

  • Lille pakke, 50 enheder: kr. 4.725,-
  • Medium pakke, 70 enheder: kr. 6.300,-
  • Stor pakke, 100 enheder: kr. 8.660,-