Del

15 forskellige skibe med Hurtigruten

Hurtigruten har 15 forskellige skibe, som kan kategoriseres under forskellige typer: Komfortskibe, klassiske skibe & ekspeditionsskibe.

Skibene renoveres løbende hvert år for at sikre kvaliteten af skibene og samtidig for at sikre at de ombordrejsende får en god oplevelse med god service og dejlige faciliteter ombord på de 15 skibe.

Hvert skib har en unik charme og "feeling" med moderne faciliteter som restaurant, soldæk, jacuzzi og meget mere.

Kom ombord Hurtigruten og rejs med Norsk Rejsebureau i dag

Læs mere om de skønne skibe, som vi her hos Norsk Rejsebureau kan hjælpe dig med at booke en tur med. Vi er eksperter i rejser til Norge og rejser med Hurtigruten, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med alle de praktiske ting til din rejse med Hurtigruten og mindeværdige oplevelser.

 • MS Otto Sverdrup

  Ekspeditionsskib. På MS Otto Sverdrup, findes den uformelle atmosfære som kendetegner Hurtigruten, kombineret med lidt luksus. Skibet er indrettet i jugendstil med farverige, fede geometriske former og smukke udsmykninger. Hun er det eneste af Hurtigrutens skibe med både swimmingpool og jacuzzi på dækket.

  Læs mere
 • MS Kong Harald

  Ekspeditionskib.  MS Kong Harald, søsat i 1993 og er renoveret fra nederste - til øverste dæk i 2016. Skibet står nu med et arktisk interiør og moderne design. Om bord er der Restaurant, bar, shop, sauna, legerum, Café, panorama lounge, fitness, Observations lounge, bibliotek og panoramadæk.

  Læs mere
 • MS Maud

  Ekspeditionsskib. MS Maud er Hurtigrutens største skib og et af de nyeste.
  To etagers panoramavinduer i salonen over boven. Restaurant, shop, 3 Caféer, 3 bar, bibliotek, legerum og spabad ude på dækket. Skibet har en stærk miljøprofil og et moderne design i lyse farver. Der findes solterrasse og jacuzzi.

  Læs mere
 • MS Nordnorge

  Ekspeditionsskib. MS Nordnorge er opkaldt efter det nordlige Norge, hvoraf det meste ligger nord for polarcirklen. Skibet er et af tre ekspeditionsskibe, der tager gæster med på aktive rejser langs kysten. Indretning afspejler en jugendstil-indflydelse. Solterrasse, observationslounge og panoramalounge, der alle har fantastisk udsigt til naturen.

  Læs mere
 • MS Nordkapp

  Ekspeditionsskib. M/S Nordkapp er nyrenoveret i 2016. Skibet er fuldt udstyret med panorama-lounge, soldæk, observationsdæk - og sit eget ekspeditionshold. Hun fungerer også som et universitet på havet med interessante foredrag i en salon og ude på soldækket.

  Læs mere
 • Ms Nordlys

  Ekspeditionskib. Både navnet og dette moderne ekspeditionsskibs indretning er inspireret af de spektakulære nordlys du kan opleve om bord fra oktober til marts.
  Hendes lyse og delikate interiør er skabt af norske kunstnere til et unikt og anderledes miljø.

  Læs mere
 • MS Polarlys

  Ekspeditionsskib. MS Polarlys,  bygget i 1996, ombygget 2016, er Hurtigrutens tredje skib med dette navn. Skibet er en hyldest til det specielle arktiske lys, der er om vinteren. Et elegant skib og smukt indrettet med mahogni og poleret messing som skaber en unik maritim stemning.

  Læs mere
 • Ms Richard With

  Komfort skib MS Richard With er opkaldt efter grundlæggeren af Hurtigruten, Kaptajn Richard With. Bygget i 1993/renoveret dec. 2018. Om bord findes smuk kunst og dejlige og hyggelige panoramalounger. Skibet har mellemstørrelse og kan tage 466 passagerer. Soldæk, panoramalounge, restaurant, internet, shop, bibliotek, sauna, fitnessrum, cafe, bar, Jacuzzi på dækket.

  Læs mere
 • MS Trollfjord

  Komfort skib.  Ms Trollfjord er opkaldt efter den dramatiske Trollfjord i Lofoten. Trollfjord er flagskibet til Nordkapp-ekspressen og Svalbard-ekspressen. Her er komfort og moderne faciliteter og brug af norsk træ og sten i indretningen.
  Stor to-etager panorama-lounge hvor den fantastiske natur kan nydes.

  Læs mere
 • MS Vesterålen

  Arbejdende skib. MS Vesterålen, bygget i 1983, moderniseret i 1995/20. Oplev det mindre og mere intime skib som lyse og hyggelige saloner og fællesområder. Om bord er der Café restaurant, lille shop, internet og legerum, Panorama lounge og soldæk. Kahytterne er hyggelige og af god standard.

  Læs mere
 • MS Fram

  Ekspeditionskib. På MS Fram  føler du det, som om du er på alle ekspeditionsskibenes moderskib. Og det er du på en made. Hun sejler til Svalbard, Antarktisk og Grønland. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder. Her findes Bistro, restaurant, observations lounge, fitness rum, sauna og to jacuzzis. Der er 128 komfortable kahytter, hvoraf nogle er suiter.

  Læs mere
 • MS Fridtjof Nansen

  Ekspeditionskib. MS Fridtjof Nansen søsat 2020. Gå ombord på næste generation af ekspeditionskibe. En avanceret hybrid teknologi driver skibet næsten lydløst gennem den skrøbelige natur. Hun sejler i Antarktis, Nordvestpassagen, Alaska og Canada. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser. Her findes 3 restauranter, interaktivt videnskabscenter og udendørs pool-område. Fitness rum, sauna og jacuzzi. Alle kahytter er udvendig kahytter, de fleste med egen balkon.

  Læs mere
 • MS Nordstjernen

  Ekspeditionskib. Skibet er opkaldt efter Nordstjernen, der blev brugt af søfarer over hele verden til at navigere efter.  Bygget i 1956, renoveret i år 2014 for at kunne klare sig i de arktiske farvande. Nu er hun tilbage på Svalbard. Nordstjernen har beholdt sin aura af et gammelt Atlantisk skib og oser af original maritim stemning, med smukke træ dæk og træpaneler overalt. Du kan slappe af og nyde den exceptionelle udsigt til Spitsbergen overalt på skibet.

  Læs mere
 • MS Roald Amundsen

  Ekspeditionskib. MS Roald Amundsen søsat2019. Gå ombord på næste generation af ekspeditionsskibe. En avanceret hybrid teknologi driver skibet næsten lydløst gennem den skrøbelige natur. Hun sejler i Antarktis, Falklandsøerne og i Chiles Fjorde. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser. Her findes 3 restauranter, interaktivt aktivitetscenter og udendørs pool-område. Fitness rum, sauna og jacuzzi. Alle kahytter er udvendig kahytter, de fleste med egen balkon.

  Læs mere
 • MS Spitsbergen

  Ekspeditionsskib. MS Spitsbergen, opkaldt efter Norges arktiske kronjuvel- ø-gruppen Spitsbergen. Nyrenoveret i maj 2016. Skibet har en udsøgt høj standard med komfortable og moderne fællesområder og kahytter med et frisk skandinavisk design der afspejler havets farvepallet. Det er et moderne og miljøvenligt skib. 

  Læs mere