Del

Bliv inspireret af vores kataloger

Læs vores kataloger elektronisk

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme til Norge og opleve det skønne land - hvad enten du leder efter en vinterferie til Norge eller måske en tur med Hurtigruten.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33124565 eller norsk@norskrejsebureau.dk

Klik på billederne og læs vores kataloger elektronisk. 

Hurtigruten 2024 til 2025. Udforsk Norge med Hurtigruten og Norsk Rejsebureau. Dette katalog indeholder Hurtigruten Klassisk langs den norske vestkyst.

Havila Kystruten er Norges nyeste, og mest miljøvenlige skibe, der sejler langs den norske vestkyst. Tag på krydstogt 6, 7 eller 12 dage fra Bergen til Kirkenes eller omvendt.

Bestil vores flotte vinterkatalog for 2023/24 fyldt med masser af inspiration til årets vinterferie. Vi tilbyder over 20 snesikre destinationer i Norge og Sverige. Ny destination Åre i Sverige.

Læs vores kataloger elektronisk

Det er kun muligt at få tilsendt Norsk Rejsebureaus Vinterkatalog med Post Nord.

Hurtigruten katalog kan KUN læses digitalt og kan ikke sendes med posten.

Du kan altid læse dem elektronisk ved at klikke på forsiden af det ønskede katalog.

Norsk Rejsebureau vil gerne give råd og vejledning i forbindelse med din bestilling af vores katalog. Ved at sætte kryds i dette felt giver du os derfor tilladelse til at kontakte dig via mail eller telefon med informationer om vores aktuelle rejser i det bestilte katalog, med henblik på markedsføring. Du kan sagtens bestille vores katalog uden at vi kontakter dig efterfølgende, efterlad da blot feltet tomt.