Del

Bliv inspireret af vores kataloger

Læs vores kataloger elektronisk

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme til Norge og opleve det skønne land - hvad enten du leder efter en vinterferie til Norge eller måske en tur med Hurtigruten.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33124565 eller norsk@norskrejsebureau.dk

Klik på billederne og læs vores kataloger elektronisk. 

Bestil vores flotte vinterkatalog for 2020/21 fyldt med masser af inspiration til årets vinterferie. Vi tilbyder over 20 snesikre destinationer med snegaranti.

Hurtigruten Norges vestkyst fra juni til december 2020. Tag med på den Klassiske Hurtigrute rejse langs den norske vestkyst. Vælg mellem 6,7,11 eller 12 dage.

Hurtigruten januar 2021 til marts 2022. Udforsk Norge med Hurtigruten og Norsk Rejsebureau. Dette katalog indeholder Hurtigruten Klassisk & Nyheden ekspeditionsrejser i Norge.

Tag med på nogle af de mest fantastiske ekspeditionsrejser med Hurtigruten. Hurtigruten tager dig til Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Nord & Sydamerika & Europa. Kataloget findes kun digitalt og kan IKKE sendes med posten!

Læs vores kataloger elektronisk

Vi har desværre ikke mulighed for at sende katalogerne med posten. Dette skydes at de nuværende er forældet og nye er på vej.

Du kan altid læse dem elektronisk ved at klikke på det forsiden af det ønskede katalog.

Kontakt os